Kalajoen Yrittäjät ry

Ajankohtaista ja tulevia tapahtumia

13.3.2017
Tervetuloa Kalajoki-messuille 2017!


Toivotamme kaikki yritykset ja yhdistykset lämpimästi tervetulleiksi ja näytteilleasettajiksi Kalajoki-messuille 10.-11.6.2017. Tapahtuman järjestäjinä toimivat Kalajoen yrittäjät ry ja Kalajoen kaupunki. Event Park Arena luo hienot puitteet messuille.

Lue lisää messutiedotteesta! >
Netti-ilmoittautuminen >

13.1.2017
Vuoden 2017 ensimmäinen yrittäjäyhdistyksen jäsenten reissu helmikuussa


Vuoden 2017 ensimmäinen yrittäjäyhdistyksen jäsenten reissu on sovitusti helmikuussa ja kohde on varmistunut.

Tehdään yhdessä teatterimatka Tampereelle 18.-19.2. Luvassa on Tampereen työväenteatterin esitys Luolamies. Paljon kehuttu esitys kertoo miehen ja naisen eroista. Luolamiestä on esitetty ainakin 30 eri maassa 15 eri kielellä. Suomeksi sen ovat esittäneet Martti Suosalo, Eero Saarinen, Jussi Lampi ja nyt TTT:ssä: Riku Suokas, suomalaisen stand up -komiikan pioneeri 15 vuoden lavakokemuksella.
Palautetta esityksestä: ”En muista, koska olisin nauranut näin paljon.. Tämä esitys on niin osuva ja kaikille sopiva. Ihan kuin olisi kurkistanut omaan elämäänsä ja tämä avasi silmät. Toivottavasti esitykset jatkuvat ja jatkuvat, että pääsen vielä uudestaan nautiskelemaan...” ”Suosittelen ehdottomasti, saa hyvälle mielelle ja myös aiheet ovat kuin omasta elämästä! Parasta viihdettä pitkään aikaan!”

Täältä löytyy hauska video esityksestä ja lisätietoja: http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/luolamies

Lähtö on Kalajoelta lauantaiaamuna 18.2. klo 7.
Ilmoittautumisen takaraja on keskiviikko 18.1.
eli viikko aikaa ilmoittautua. Ilmoittautumiset Annelle sähköpostiosoitteeseen: anne.pernu@ateljeanne.fi -
Ilmoita lähtijöiden nimet, yritys, laskutusosoite ja mahdollinen erikoisruokavalio.

Hinta: 197 eur /hlö, kun lähtijöitä on vähintään 35 hlö tai 212 eur /hlö, kun lähtijöitä on vähintään 30 hlö.

Hintaan sisältyy: Matkat, yöpyminen, menomatkalla lounas Juustoportilla, päivällinen Tampereella ja teatteriliput. Sekä tietenkin hauska seura. :)
Eli lähdetään runsaalla joukolla viettämään hauska viikonloppu hyvän ruuan ja hyvän teatterin merkeissä! Matka ei ole yrityksen kuluna vähennyskelpoinen.

Lähdemme Kalajoelta Kamusen Liikenteen tilausajobussilla Tampereelle kello 7. Menomatkalla syödään lounas Jalasjärvellä Juustoportilla, ns. päivän lounas. Yövytään Tampereella hotelli Cumulus City Hämeenpuisto Tampereella. Kahden hengen huone aamiaisineen. Huom: jos haluat yhden hengen huoneen, lisämaksu on 38 euroa. Hetki aikaa Tampereella ja syödään herkullinen päivällinen aidossa panimoravintolassa Plevnassa Finlaysonin alueella. Margaretin noutopöytä: talon pastasalaattia, juustosalaattia, mallashärkää, persiljaperunoita, paahdettua lanttua ja porkkanaa, maustekurkkua, Plevnan leipää. Panimoravintolasta on lyhyt matka Tampereen Työnväenteatterille, jossa Luolamies-esitys alkaa klo 19. Sunnuntaina 19.2. paluu Kalajoelle bussilla.

Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 18.1. sähköpostiosoitteeseen: anne.pernu@ateljeanne.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

21.10.2015
Kalajoen emäntä-hankkeen työntekijä valittu

Kalajoen yrittäjät Ry on valinnut Kalajoen keskustan kehittämishankkeeseen työntekijän. Hankkeeseen saatiin rahoitusta Rieska Liederiltä. Hakijoita oli 8 ja valituksi tuli Mari Palin. Palin on liiketalouden tradenomi ja työkokemusta on monipuolisesti niin yritys- kuin hankepuolelta. Valinnan tehnyt työryhmä oli tyytyväinen, kun tehtävään löytyi paikallinen ja yrittäjätaustainen henkilö.

Hankkeen tavoitteena on kehittää keskustan liiketoiminnallista kiinnostavuutta ja viihtyisyyttä. Tarkoituksena on suunnitella ja toteuttaa tapahtumia yhdessä yrittäjien ja muiden tahojen kanssa. Kehittämistyötä tehdään yrittäjälähtöisesti ja työntekijä tekee alueen yrittäjille kyselyn, jossa kartoitetaan yrittäjien ideoita ja toiveita. Hankkeen ympärille kootaan työryhmä, johon voivat lähteä mukaan kaikki keskustan kehittämisestä kiinnostuneet yrittäjät ja muut tahot. Hankeryhmässä on mukana yrittäjäyhdistys, Kalajoen kaupunki ja yrityspalvelukeskus sekä muita hankkeita.

Hankkeeseen sisältyy myös uusien teemavalojen hankkiminen ja torikojutoiminnan kehittäminen sekä hankkeen omarahoitusosuuden hankkiminen ja opintomatkojen toteuttaminen.

Tavoitteena on tehdä Kalajoen keskustasta yhdessä houkuttelevampi, niin että se palvelee paremmin yrityksiä ja asukkaita sekä matkailijoita. Lisätietoja voi kysyä uudelta työntekijältä tai yrittäjäyhdistykseltä. Kaikki ideat ja ajatukset otetaan vastaan!

Uuden työntekijän työnumero: Mari Palin - puh. 045 647 9566

20.10.2015
Kalajoen Yrittäjät ry:n pikkujoulu 21.11.2015 klo 19 Ravintola Dyynissä!

Lue lisää ja tutustu menuun!

20.10.2015
Kalajoen Yrittäjät ry:n syyskokous 30.10.2015.
Lue esityslista >

3.3.2015
Yrittäjien hyvinvointipäivä 21.3.2015

Päivän aikana nonstoppina keilausta keilahallilla, kahvakuulailua GoFit ryhmäliikuntasalissa, uintia 2henk./yritys (Sanifani), myös kehonkoostumusmittausta 19EUR (norm 26EUR) (Gofit).
Katso tarkempi ohjelma >

TERVETULOA!

Yrittäjäyhdistyksen facebook-sivut on avattu
Käy kurkkaamassa ja tykkäämässä sivuistamme, niin pysyt ajantasalla toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Sivuilla on myös mahdollisuus keskustella kalajokisille yrittäjille tärkeistä asioista.
INFO

Yhdistyksen jäsentiedotus hoidetaan sähköpostitse.

Jos et ole saanut tiedotteita, ilmoita voimassaoleva sähköpostiosoitteesi sihteerille yhteystiedot-sivun yhteydenottolomakkeella tai suoraan anne.pernu@ateljeanne.fi.

Liity jäseneksi!